GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Overzicht van producten van fabrikant Lievers

Wij van AllesVoorBeton.nl bieden kwalitatieve producten voor betonverdichting en -afwerking. Om deze kwalitatieve producten te garanderen werken wij samen met de voorloper binnen de betonsector; Lievers Holland. Van trilnaalden tot afwerkspanen en van omvormers tot trilmotoren, in ons ruime aanbod van Lievers producten vindt u het allemaal. Bekijk onderstaand al onze producten van deze fabrikant, maak gebruik van ons filtermenu of lees verder voor meer informatie over onze trotse partner in betontril apparatuur.

Over Lievers Holland


'Dutch Engineering'. We mogen inmiddels spreken van een wereldwijd begrip. Niet alleen op het gebied van energie- en watertechnologie, maar ook op het gebied van materiaal- en betongebruik wordt de opgedane kennis in Nederland wereldwijd gekopieerd. Het Nederlandse bedrijf Lievers Holland is hierin voorloper. Het is dan ook daarom dat AllesVoorBeton kiest voor het aanbieden van producten van dit topmerk. Lievers is al meer dan vijftig jaar de internationale specialist in de fabricage van betontril apparatuur voor uiteenlopende toepassingen. Waar u zich ook bevindt, in een woning op de weg, er is een grote kans dat Lievers apparatuur een aandeel heeft gehad in de totstandkoming heeft verzorgd. De machines en gereedschappen van bieden de kwaliteit en het gemak waarmee de vakman snel, efficiënt en veilig een sterke betonvloer kan afleveren.


Lievers Holland


Assortiment Lievers


In ons assortiment van Lievers Holland vindt u diverse producten van bijvoorbeeld trilnaalden, omvormers, troffelmachines, en wat te denken van ons ruime assortiment trilbalken en afwerkspanen. Deze kwaliteitsproducten onderscheiden zich door de onbetwiste veiligheid, gemakkelijke bediening en een uitstekende werking. Daar komt bij dat het betontril apparatuur een zeer lange levensduur en erg onderhoudsvriendelijk is. Ook kunt u er bij alle machines en apparatuur vanuit gaan dat het aan de CEE-regelgeving voldoet. Dit is bij AllesVoorBeton een vereiste. Bij ons kunt u dan ook altijd rekenen op de beste producten.

Meer
per pagina
Toont 1 - 12 van de 150 items