GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Lievers pneumatische trilnaald

Pneumatische trilnaalden staan er bekend om dat ze zeer robuust en sterk gebouwd zijn. Het materiaal bestaat voornamelijk uit gehard staal en is daardoor bestand tegen extreem zware omstandigheden. Dankzij de hoge frequentie en de sterke trilkracht garanderen wij een optimale verdichting van het beton. Dus zoekt u een trilnaald die alles perfect...

Pneumatische trilnaalden staan er bekend om dat ze zeer robuust en sterk gebouwd zijn. Het materiaal bestaat voornamelijk uit gehard staal en is daardoor bestand tegen extreem zware omstandigheden. Dankzij de hoge frequentie en de sterke trilkracht garanderen wij een optimale verdichting van het beton. Dus zoekt u een trilnaald die alles perfect verdicht? Dan is een pneumatische trilnaald de juiste keuze voor uw werkzaamheden.

Kenmerken

Trilfles met ingebouwde lucht turbinemotor zonder lagers.

- Gebruik van dubbele luchtslang. Door de dunne binnenslang wordt de perslucht naar de motor gestuwd en door de dikke buitenslang wordt de perslucht weer afgevoerd. De buitenslang wordt tevens gebruikt als bedieningsslang.

- In de handgreep ingebouwde regelbare luchtkraan waarmee de frequentie kan worden geregeld.

- Voorzien van 3/4″ luchtkoppeling voor aansluiting op een compressor. De compressor moet voorzien zijn van een drukregelaar, waterafscheider en olienevelaar voor de smering van de trilnaald.

Meer

Lievers pneumatische trilnaald Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items