GRATIS VERZENDEN
Gratis vanaf € 300,- daaronder € 12,50
GROOT ASSORTIMENT
Meer dan 10.000 producten

Meest verkocht

Lievers LHF Hoogfrequent trilnaald met geïntegreerde omvormer

Hoogfrequent trilnaalden waarin de omvormer geïntegreerd is in het schakelaarhuis zijn veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Omdat de omvormer is geïntegreerd, kan er gewerkt worden zonder aparte frequentie-omvormer. De standaard uitvoering van de trilnaald type LHF-E bestaat uit: een hoogfrequent trilfles met een extra geharde stalen kop, ee...

Hoogfrequent trilnaalden waarin de omvormer geïntegreerd is in het schakelaarhuis zijn veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Omdat de omvormer is geïntegreerd, kan er gewerkt worden zonder aparte frequentie-omvormer. De standaard uitvoering van de trilnaald type LHF-E bestaat uit: een hoogfrequent trilfles met een extra geharde stalen kop, een bedieningsslang van 5 meter, een frequentie-omvorrmer geïntegreerd in het aluminium schakelaarhuis met schakelaar en 10 meter speciaal kabel met 230V/50 Hz CEE 7/7 randaarde stekker.

Eigenschappen

- Voorzien van unieke elektronische omvormer met aardlekschakelaar en volledige bescherming tegen overbelasting en kortsluiting.

- Alle elektronische componenten zijn gegoten in een speciale hars voor maximale bescherming tegen schokken, trillingen en vocht.

- De geïntegreerde omvormer is volledig waterdicht (IP 65) ingebouwd in een aluminium schakelaarhuis en daarmee optimaal beschermd tegen stof en vocht.

- Trilfleslengte: 280 mm

- Ook leverbaar in 115V/1-fase/50Hz.

Meer

Lievers LHF Hoogfrequent trilnaald met geïntegreerde omvormer  Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items